Je bent al jaren huisarts, maar ben je ook ondernemer? Tien vragen om je ondernemerskwaliteiten te toetsen.

Motivatie

Is praktijkhouderschap of associëren een logische stap die past bij jouw keuze voor het huisartsenvak?

Enthousiasme

Vind je het een spannende uitdaging?

Hard werken

Kun je het opbrengen om veel tijd in je praktijk te steken? Bijvoorbeeld avonden en weekenden door te werken als het nodig is? Dat zal in de eerste jaren zeker aan de orde zijn, daarna wordt het beter.

Stress

Ben je stressbestendig? Heb je voldoende vertrouwen in je eigen kwaliteiten en die van collega’s? Je ligt niet snel ergens wakker van.

Risico

Neem je beslissingen na grondig overwegen en houd je rekening met wat er in het slechtste geval kan gebeuren? Je bent niet het meest impulsieve type.

Flexibel

Ben je iemand die goed met tegenslagen omgaat? Kortom, ga je dan toch met frisse moed door?

Thuisfront

Een belangrijke factor is dat jouw directe omgeving je steunt. Is je partner het eens met je keuze om je te vestigen?

Teamspeler

Vind je het een goed idee om in een team met gelijkwaardige partners of collega’s te werken? Dus samen de kar trekken.

Communicatie

Misschien wel de meest ingewikkelde kant van de zaak. Niet alleen naar patiënten, goed communiceren met medewerkers en overige zorgverleners is ook complex. Miscommunicatie ligt altijd op de loer. Ben jij vaardig op dat terrein?

Leidinggeven

Vinden anderen dat jij leiderschapkwaliteiten hebt? En ga je bijkomende verantwoordelijkheden niet uit de weg?

Nog niet alle vragen zijn beantwoord
Toon resultaat Vernieuw resultaat

Werk aan de winkel!

Zullen we samen bekijken of je toch een beetje talent hebt voor het ondernemerschap? Want waarschijnlijk komt je voorzichtigheid voort uit een gebrek aan goede informatie. Het is ook knap ingewikkeld. Je collega’s zijn ervaringsdeskundig, lees ook hun verhalen.

Verhalen

Zal ik wel, zal ik niet?

De bekende twijfel en die is heel begrijpelijk. Waar kun je de beste informatie vinden, wie kunnen de indianenverhalen ontkrachten? Waar begin ik, wie kan me stap voor stap begeleiden? De antwoorden vind je bij het team van Cohaesie & Haringvliet, we hebben een aantal slimme tools gemaakt waaruit je kunt kiezen. Want iedereen heeft een ander zetje nodig en jij bepaalt zelf welk zetje dat is.

Deltaplan Huisartsenzorg Toolbox

Je hebt er zin in en waarschijnlijk ben je er ook echt aan toe. Misschien weet je niet hoe je het traject aan moet pakken?

Het team van Cohaesie & Haringvliet helpt je verder, kom vrijblijvend kennismaken in een oriënterend gesprek. Zodat we je beter leren kennen en vooral begrijpen wat jouw wensen zijn.

Maak een afspraak

Met het Deltaplan voor huisartsenzorg vind je opties en antwoorden

Het deltateam van Cohaesie en Haringvliet bestaat uit experts en ervaringsdeskundigen. Samen stippel je een route uit om praktijkovername of pensioenering te realiseren. Maak een afspraak met Jorien Sjoerdsma om de mogelijkheden op een rijtje te zetten.

0181 - 301 220 Meer informatie

Maak een afspraak

Maak een afspraak met
Jorien Sjoerdsma

Informeer mij over: