Oriënterend gesprek

Je bent huisarts en je wilt ‘starten op jouw manier'. Daar heb je mogelijk al een beeld bij of je staat nog aan het begin van je verkenning.

Waar zou jij (en je gezin of partner) graag wonen en werken. Hier heb je keuze: voor het kalme platteland, de enerverende stad of juist aan de beweeglijke kust met veel seizoensuitdagingen.

Je hebt wellicht al beeld bij:

  • omvang en profiel van praktijken waar je wilt werken
  • mogelijkheden als waarnemer, in loondienst of toch liever als praktijkhouder

Wil je meer weten over de opties die bij jou passen? Cohaesie & Zorggroep Haringvliet kunnen veel voor je betekenen. Neem daarom contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Je bent praktijkhoudend huisarts in de regio en denkt aan stoppen binnen nu en vijf jaar. Jouw patiënten blijven straks in kundige en vertrouwde handen achter en huisartsenzorg blijft ook in de toekomst toegankelijk. Het vinden van een goede opvolger is daarom belangrijk. Hoewel tijden behoorlijk veranderd zijn weet je uit ervaring dat er veel geregeld moet worden, zowel financieel als juridisch. Cohaesie & Zorggroep Haringvliet helpen je graag bij het uit (laten) voeren van een praktijkscan of met deskundig advies. Laten we daar tijdig mee starten.

Maak een afspraak

Maak een afspraak met
Jorien Sjoerdsma

Informeer mij over: